top of page

За мен

12371213_10206804558605306_4567777660961

Аз съм Васил Николов и вече 16 години съм сватбен фотограф. Фотографията е любимото ми занимание, затова избрах да го превърна и в професионално такова. За мен фотографията не е просто заснемане на дадено събитие, детайл, лице - за мен това е изкуство. Изкуството да уловиш мига, защото красотата е навсякъде, а фотографиите имат силата да запечатат точно този момент и в кадри да разказват за него със същата тази емоция. 
 

Сватбена фотография - един миг за цяла вечност
Да радвам хората с работата си - към това съм се стремил винаги. Реших да се занимавам със сватбена фотография именно поради факта, че събития като сватбата трябва да бъдат запечатани по най-добрия начин - защото това е един миг за цяла вечност. Наред с професионалните познания, сватбеният фотограф трябва да подходи творчески, да умее да предразположи младоженците и гостите, за да се получи добра фотосесия. Най-специалният ден за двамата влюбени е феерия от цветове, звуци и емоции, които само добрият фотограф би могъл да улови с обектива си, а фотосите след това ще разказват красивата история на деца и внуци.


Корпоративна и семейна фотография 
Освен с фотография на тържества, се занимавам и с корпоративна фотография. Заедно с моята съпруга, която също е професионален фотограф, бихме могли да заснемем ваши фирмени събития и портрети. Тук творческият подход на професионалиста е не по-малко важен за отличното представяне на фирмения ви бранд. В случай че ви е необходим фотограф за заснемане на семейни портрети, както и по повод различни частни събития, също можем да ви бъдем полезни.

 
Пътуванията за едно семейство фотографи 
Пътуванията са неразделна част от живота ни - аз и моята съпруга обичаме да пътуваме много и навсякъде. По този начин се вдъхновяваме, пътувайки и снимайки. Така че, независимо за какво ви е нужен фотограф, можете да се свържете с нас. Заснемането на екстериор, интериор и т.н. също изисква професионален поглед и доза артистизъм, а при нас можете да ги получите. Благодарение на фотографията, аз открих “собствения си икигай” и с всяка една моя фотография подарявам частица от радостта си! 


 

ИЗЛОЖБИ

Untitled-1с.jpg
bottom of page